Projektledning av webbprojekt

Vi är en liten webbyrå som samarbetar med andra företag vid behov. I mindre projekt gör projektledaren ofta allt jobb själv (design och utveckling). I större projekt tar vi t.ex. hjälp av fler designers, översättare och utvecklare.

Små och stora projekt

För oss kan ett litet projekt vara utveckling av en enkel webbplats där en person gör allt - design, kodning och leverans. Tidsåtgång för ett sådant projekt kan vara runt 15-30 timmar.

Ett större projekt kan för oss vara utveckling av en mer omfattande webbplats där flera personer är inblandade t.ex. projektledare, designer, utvecklare och översättare (om webbplatsen ska vara på flera språk). Tidsåtgång för ett sådant projekt kan vara runt 50-300 timmar.

Externa tjänster

Ofta behöver man använda externa tjänster såsom kortbetalning, inloggning med BankID eller andra externa system och API:er. Vi kan föreslå, utvärdera och begära in priser åt dig på sådana system.

Exempel på projekt

Enkel hemsida (15-30 timmar):

En person gör allt från kontakt med kund, offert, design, kodning och leverans.

Webbplats på flera språk och andra funktioner (50-300 timmar):

En projektledare har kontakt med kund och sköter offert och leverans. Projektledaren sätter samman en grupp med designer, utvecklare, översättare och testare. Vilka roller som är inblandade kan variera och ibland har vi redan lämpliga personer i vårt kontaktnät. I andra fall letar vi upp företag och personer med rätt kompetens.

Kontakta oss

Hör gärna av dig med frågor eller om du vill diskutera ett projekt. Ring på telefon 0707 - 988 588 eller skicka ett meddelande via kontaktsidan:

Kontakt
Hem
Hemsidor
Tjänster
Webbshop
Exempel
Priser
Kontakt
Meny